V pátek 26.1.2024 jsme odpoledne ve školní družině prožili v duchu sobích závodů. Odpoledne bylo příjemné a děti si užily hodně legrace.

Děti z 1.oddělení dokázaly vytvořit krásné sněhuláčky i bez sněhu, který stále chybí.

Ve středu 20.12.2023 proběhly ve všech odděleních školni družiny vánoční besídky spojené s nadílkou dárků pro děti. Ne jinak tomu bylo i v 7.oddělení , kde besídku dětem uspořádala paní vychovatelka Jiřka . Poslouchaly se koledy, rozdaly se krásné dárky. Děti si tento sváteční den pěkně užily a měly z vánoční nadílky velkou radost.

Děti ze 7.oddělení vyrobily na vánoční prodej krás školy.né sobíky a zlatá prasátka. Děti si u vyrábění krásně popovídaly a zasmály se. Vánoční trh bude 4.12.2023 , kdy se slavnostně rozsvítí vánoční stromeček v areálu

Děti ze 7.oddělení vyrobily v rámci výzdoby školy do zadního vestibulu krásné zimní městečko. Úkol to nebyl lehký , přesto se vše povedlo. Ve škole tak zavládla hned příjemná předvánoční nálada.

Říj 22

Papoušci

Dne 20. října 2023 do naší školní družiny přijal pozvání pan RadeK Jareš se svým kolegou a společně dětem představili několik papoušků. Při vystoupení se děti dozvěděly spoutu zajímavostí z papouščího života a mohly na vlastní oči vidět , co všechno se tito exotičtí ptáci dokáží naučit. Většina dětí takto z blízka papouška neviděla a proto panu...

Děti ze 7. oddělení s paní vychovatelkou Jiřkou Vávrovou využily podzimní materiál k výrobě myších domečků . Z barevných listů vytvořily předkresleným obličejům vlasy.

Děti ze 7.oddělení nasbíraly mnoho krásných přírodnin , ze kterých vytvořily působivé dekorace u vchodu do školy.

Čvn 11

Šikulky

Děti z kroužku Šikulky zakončily tento školní rok posezením v cukrárně se zmrzlinou. Na závěr každý dokončil ještě svůj herbář.

K blížícímu se Mezinárodnímu dni děti jsme zajistili pro naše děti dárek v podobě hudebně soutěžního vystoupení zábavné dvojice Vanda a Standa. Děti si za slunečného odpoledne prožily hodinu plnou písníček a soutěží. Všichni se náramně pobavili.

Děti ze 4.oddělení se zúčastnily vytvarné soutěže, kterou pořádaly Severočeské vodovody a kanalizace. Úkolem bylo vymyslet a nakreslit příběh candáta Zoubka. Z celkového počtu 108 přihlášených družin se v Libereckém kraji umístily na krásném 3.místě.Předání ceny proběhlo na Žluté plovárně na Malé Skále. Děti obdržely výtvarné potřeby v hodnotě 5...

Děti ze 7.oddělení vyráběly ke Dni matek přáníčka a těšily se, jak tento svátek každý se svou maminkou oslaví. Na oslavu 40. výročí naší školy a pro prodej ve stánku v minulých dnech nasušily kopřivy a naplnily do sáčků.